Search:   Uitgebreid zoeken
DOWNLOAD INFO

ADH Sportfoto covert vele topsportevenementen. Tijdens en direct na de wedstrijden worden de foto's geĆ¼pload, snel en actueel en kunnen dan van deze website gedownload worden. Voor het downloaden moet je een inlog hebben. Nog geen inlog? Waarom registreer je niet voor een gratis account? 


Registreren als nieuwe klant is heel eenvoudig. Je vult éénmalig het registratieformulier in. Na acceptatie krijg je direct toegang tot ons fotoarchief met je eigen aangemaakte gebruikersnaam en paswoord. Hiermee kan je snel en onbeperkt foto's downloaden. Voor het gebruik van de foto's raden we aan gebruikersinfo te lezen op de startpagina.Opties

1. Particulieren: 

Particulieren kunnen foto's downloaden en zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Je kan kiezen tussen web-resolutie (800pix) of low-resolutie (1200pix). De download wordt via de 'Winkelwagen' afgehandeld. Betalen kan met iDEAL of PayPal.


2. Media: 

Media downloaden foto's uitsluitend voor redactioneel gebruik. Keuze uit Hi-Res (originele fotogrootte) of Web-Res (800pix langste zijde). Er zijn drie manieren om te downloaden:

a)  Door een offerte aan te vragen (niet de snelste optie);

b)  Met Tarief Berekenen* (bij de download van de foto). Deze optie is bedoeld voor een incidentele download;

c)  Met twee klikken direct en onbeperkt downloaden met een Instant Download account.Instant Download

Wil je als media gemakkelijk en snel beeld downloaden, dan is een Instant Download-account interessant. Met dit account kan je na het inloggen direct en onbeperkt downloaden. Je kan ook in je account zien wat en hoeveel je gedownload hebt. Je krijgt eens per maand een factuur. De tarieven voor de foto's zijn bij deze optie veel gunstiger en worden vooraf bij het aangaan van het account overeengekomen.


Registreren voor een Instant Download is uitsluitend bestemd voor media (print, digitaal, tv), sportverenigingen of een sportbond.Lightbox

Na het inloggen kan je op elk gewenst moment foto's in je Lightbox bewaren en pas op een later moment definitief een keuze maken om het te downloaden of blijven bewaren zodat je niet steeds je favoriete foto's hoeft op te zoeken in het archief.Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen.

* Met Tarief Berekenen wordt de prijs voor de licentie bepaald door de opgave van soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio. 

Media: Alle media (journalistieke organisaties) inclusief gedrukte- of digitale media, televisie, film/video, persdiensten en sportbonden.

.

ADH Sportfoto | Postbus 109 | 3900AC Veenendaal | Netherland | info@adhsportfoto.nl | Tel. +31318826841 | kvk 30250612 | btw: NL001548245B15


Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Licentievoorwaarden