Search:   Uitgebreid zoeken
DOWNLOAD INFO

ADH Sportfoto covert vele topsportevenementen. Foto's worden direct geüpload tijdens het sportevenement, snel en actueel. De foto's kunnen dan van deze website gedownload worden. Voor het downloaden moet je een inlog hebben. Nog geen inlog? Registreer je dan. Registreren voor het downloaden van Hi-Res foto's is uitsluitend bestemd voor media, sportverenigingen of sportbond en professionele sporters. 


Registreren als nieuwe klant is heel eenvoudig. Je vult éénmalig het registratieformulier in. Na acceptatie krijg je direct toegang tot onze digitale beeldbank met een gebruikersnaam en paswoord. Hiermee kan je snel en onbeperkt je gewenste foto's downloaden. Voor het gebruik van de foto's raden we aan gebruikersinfo te lezen op de startpagina.Opties

1. Particulieren: 

Particulieren downloaden uitsluitend voor eigen (privé) gebruik. De download wordt via de 'Winkelwagen' afgehandeld. Betalen kan met iDEAL of PayPal. 


2. Media: 

Media downloaden Rights Managed (RM) foto's uitsluitend voor redactioneel gebruik. Te kiezen uit Hi-Res of Web-Res.

Er zijn drie manieren om te downloaden:

a) Door offerte aan te vragen (niet de snelste optie);

b) Met Tarief Berekenen* (bij de download van de foto). Deze optie is bedoeld voor een incidentele download;

c) Direct en onbeperkt downloaden met een Instant Download.Instant Download

Wil je als media gemakkelijk en snel beeld downloaden, dan is een Instant Download-account interessant. Met dit account kan je na het inloggen direct en onbeperkt downloaden. Je kan ook in je account zien wat en hoeveel je gedownload hebt. Je krijgt dan eens per maand een factuur. De tarieven zijn bij deze optie veel gunstiger en worden vooraf bij het aangaan van het account overeengekomen.Lightbox

Na het inloggen kan je op elk gewenst moment je gewenste foto('s) in je Lightbox plaatsen en bewaren en pas op een later moment definitief een keuze maken om het te downloaden.


---------------


Wil je door ons een opdracht laten uitvoeren? Dat kan, wij zijn er klaar voor. Ook voor niet sport gerelateerde opdrachten. Deze foto's worden dan exclusief verleend.Aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

* Met Tarief Berekenen wordt de prijs voor de licentie bepaald door de opgave van soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio. 

Media: Alle media (journalistieke organisaties) inclusief gedrukte- of digitale media, televisie, film/video, persdiensten, sportbonden/verenigingen.

.

ADH Sportfoto | Postbus 109 | 3900AC Veenendaal | Netherland | info@adhsportfoto.nl | Tel. +31318826841 | kvk 30250612 | btw: NL001548245B15


Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Licentievoorwaarden