Search:   Uitgebreid zoeken




DOWNLOAD INFO

ADH Sportfoto covert vele (top)sportevenementen. Om een zo groot mogelijk aanbod te vertegenwoordigen, worden foto's geüpload tijdens elk sportevenement of direct na de wedstrijd die wij coveren, exclusief en actueel. De foto's kunt u van deze website downloaden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met een fotoverzoek of voor een opdracht (al dan niet sport gerelateerd).
 

Opties

1. Media downloaden foto's met een licentie: Editorial Use  (redactioneel)
Er zijn drie manieren om te downloaden:
a) Door eerst de prijs aan te vragen voor het gebruik van de foto 
b) Met de optie 'Tarief Berekenen' bij de download* (direct afrekenen)
c) Direct downloaden met een Instant Download-account** (download op rekening)

2. Particulieren downloaden een foto met een licentie: Particulier Gebruik. De foto's zijn uitsluitend voor eigen gebruik. De downloads worden via de 'Winkelwagen' afgehandeld en betalen kan met iDEAL of PayPal

Met een Instant Download account betaald u binnen 30 dagen na ontvangst van een factuur. Ook kunt u de download-geschiedenis bekijken in uw Instant Download-account en indien nodig ook een Support Ticket maken.
 
Om te kunnen downloaden moet u wel eerst inloggen. Nog geen inlog? Registreer u dan eenmalig. Ons privacybeleid is daarbij van toepassing. Wij raden u ook aan gebruikersinfo te lezen.

Informeer naar de mediatarieven bij een Instant Download account.

 
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.


* Met 'Tarief Berekenen' wordt de prijs voor de licentie bepaald door de opgave van soort gebruik, formaat, circulatie, tijdsduur en regio.


** Instant Download wil zeggen dat je met één klik direct kunt downloaden. Je ontvangt eens per maand een Download Report dat wordt gefactureerd tegen een vooraf overeengekomen prijs per foto of opdracht. Instant Download is alleen bestemd voor de zakelijke gebruiker zoals media, een sportbond, sportfederaties of sportclubs.

.

ADH Sportfoto  |  Postbus 109  |  3900AC  Veenendaal  |  NL  |  info@adhsportfoto.nl  |  KvK 30250612  |  btw-nr.: NL001548245B15
 
Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  |  Licentievoorwaarden