LICENTIEMODELLEN

ADH Sportfoto biedt u drie types licentiemodellen


1. Rights Managed  (RM)

Rights Managed is een licentie voor editorial gebruik en is beperkt tot het specifieke gebruik zoals medium, plaatsing, oplage, grootte van de foto, de tijdsduur en de regio. De prijs is gebaseerd op genoemde factoren. 


2. Royalty Free  (RF)

Royalty Free is een licentie voor editorial gebruik en onbeperkt tot het specifieke gebruik zoals medium, plaatsing, oplage, grootte van de foto, de tijdsduur en de regio. Hiermee heeft u recht op meervoudig- en tijdloos gebruik, wereldwijd. Royalty Free betekent niet dat er geen kosten verbonden zijn aan de licentie. Royalty Free betekent dat de licentierechten maar één keer worden betaald en dat er vervolgens géén royalty's meer verschuldigd zijn wanneer de foto opnieuw gebruikt wordt. De foto mag niet in een negatieve of schadelijke context of commercieel worden gebruikt! Er geldt een vaste prijs voor de RF-licentie. 


3. Particulier gebruik 

Particulier gebruik houdt in dat een gebruikslicentie wordt verleend voor privégebruik. U mag de foto niet voor andere doeleinden gebruiken. De licentie wordt eenmalig betaald en heeft een onbeperkte gebruiksduur. De foto wordt aangeboden in twee resoluties, 640 pix en 1200 pix (langste zijde).


Tenzij anders is overeengekomen, worden bovengenoemde licentiemodellen Niet-Exclusief verleend, wat betekend dat u geen exclusieve rechten heeft om de foto te gebruiken. ADH Sportfoto kan dezelfde foto aan andere klanten licentiƫren.



Het auteursrecht op de Fotografische werken berust bij ADH Sportfoto.

.

ADH Sportfoto  |  Postbus 109  |  3900AC  Veenendaal  |  NL  |  info@adhsportfoto.nl  |  KvK 30250612  |  btw-nr.: NL001548245B15